Pravidla se budou dodrzovat! Pokud se to nekomu nelibi, nemusi sem chodit. I ja pravidla dodrzovat musim a navic mam tu smulu ze musim cist i tyhle hovna.
Ackoliv s tim nemam vubec nic spolecneho, uznavam za team RC auta¨net, ze oznaceni PYTEL bylo opravdu hnusne a zakerne a ponizujicici.
Timto se ti teda omlouvam a doufam ze to nebude mit u tebe nake celozivotni psychicke nasledky:)
Modelarum zdar a pytlikum mir _________________ Daniel * Spektrum DX3R DSM2
www.rcmagazine.cz
bylo:Xray T2 009,Mugen Seiki MBX5T, Shark BL, HB Cyclone TC, Savage,TL Muggy,Wheely king,Shark18 bugy,HPI Baja SS,ASSO ST18, TT Ducati, eN route Berg
Pravidla chápu - respektovat se musí! Ale veřejně zesměšnovat? To se mi nelíbí, myslel jsem, že tu jsme jedna "velká banda kamarádských modelářů", ale když si začnem zesměšnovat a pod. veřejně na diskuzi, tak mě to celkem mrzí od Vás adminů! Když si to řeknem někde venku, to se dá pochopit, ale když něco napíšeš nedá se to poznat - jestli je to sranda, nebo fakt urážka.
Jestli jste fakt tak lační po moci a přikazovat a banovat Vás baví, tak to jsem fakt nečekal Salvatore.
Ozval jsem se, protože se mi tu něco nelíbi, jinak jsem zde velmi spokojen. Od toho snad diskuze je - psát o věcech co chceme prodiskutovat.
Zajímalo by mě, jak by jste se zachovali Vy? Kdyby Vás někdo označil třeba PYTEL, napsal větu prostě uražlivě (nemůžu si pomoct tak to beru) a pak ještě Vaši reakci označil za HOVNA? No potěš. "Nejsem ovce co bude žrát jen trávu a pak chcipne." Prostě sem se ozval, že mi tu něco vadí a tečka.
Zase na druhou stranu konečně jsem uslyšel něco co jsem chtěl. Třetí odstavec od Belmonda. No paráda, můžem to uzavřít
Takhle mi odpovědět na začátku a byl klid. nj, jsme lidi. _________________ FG Marder, Axial-GoTo, Micro-T Losi, CEN.
Registrace: 23.2. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: PILNÍKOV u TRUTNOVA
Zaslal: po 03. srpen, 2009 19:21 Předmět:
Jde i o to že tu někdo chodí jen občas a mezi tím co tu nebyl se pravidla změnily a on byl veřejně zesměšněn aniž by měl šanci si ty pravidla přečíst.A vůbec když už se takhle měněj pravidla tak by se mohly nějak výrazně označít aby si toho každý všimnul,napsat to jen jako obyčejný příspěvek a potom se lidem vysmívat mi přijde dost neetické. _________________ Petr
FG Marder,XRAY M 18.XRAY M 18T a modely 1:28
Offroad 1/5-1/6 - mapa ČR http://rcmodelcars.ic.cz/
Registrace: 12.4. 2007 Příspěvky: 2338 Bydliště: Praha, Hradec Králové
Zaslal: po 03. srpen, 2009 20:04 Předmět:
Myslim, ze je na case, abyste si prestali hrat na babovky.
Neschovavejte se za slovo "zesmesneni". To nebyl ucel, neni a nebude. Ucelem bylo, aby si dany uzivatel zapamatoval toto pravidlo a dal si na to pozor. Zafungovalo to? ANO, a jak!
Ale abyste nerekli, ze tu vubec nereagujeme, sjednotil jsem veskera pravidla tohoto fora do jednoho vlakna a ocisloval je. _________________ Vítek Moser
Traxxas Slash | Mini-Z MT | Cessna 480 Rozcestník k mým modelům
Jde i o to že tu někdo chodí jen občas a mezi tím co tu nebyl se pravidla změnily a on byl veřejně zesměšněn aniž by měl šanci si ty pravidla přečíst.A vůbec když už se takhle měněj pravidla tak by se mohly nějak výrazně označít aby si toho každý všimnul,napsat to jen jako obyčejný příspěvek a potom se lidem vysmívat mi přijde dost neetické.
Napsal jsi to perfektně - souhlasím s tímto.
Scarabeusy - nezafungovalo - stejně jste si to upravili Vy sami dle sebe - jako i moje xxx - které byli podle pravidel. (pokus o malou formu protestu)
Vaše chování ostatní to pouze namíchlo, nebo možná pár rozesmálo ... .
A že někdo odpoví stejnou zbraní jako máte Vy, tak ho chcete banovat(viz.Salvatore příspěvěk) ? Snad tu máme právo psát. Nenapsal jsem nic vulgárního, urážlivého, jen jsem si tu veřejně postěžoval. _________________ FG Marder, Axial-GoTo, Micro-T Losi, CEN.
Registrace: 6.1. 2005 Příspěvky: 2523 Bydliště: Praha 9
Zaslal: po 03. srpen, 2009 20:16 Předmět:
cotomas napsal:
Jestli jste fakt tak lační po moci a přikazovat a banovat Vás baví, tak to jsem fakt nečekal Salvatore.
Nemám z toho ani radost, ani nejsem lačný po moci, ale nesnáším plačky a "strašně ukřivděný"
No tak si z tebe někdo udělal srandu - tvoje ego trochu asi utrpělo, to se nedá nic dělat, tak se nad to hergot povznes a buď modelař dál, nebo sem nechoď. Víc ti k tomu poradit nemůžu. _________________ Mirek V.
Super, přečetl jsem pravidla! Zarazilo mě hned první : 1. Vyvarujte se příspěvků hanlivých, nebo posměvačných ke kolegům na fóru.
Neni to náhodou to, o čem tady celou dobu mluvím _________________ FG Marder, Axial-GoTo, Micro-T Losi, CEN.
Takze sem vam to tu trochu promazal, neb par pitomcu stale neumi citovat, i kdyz sou chytri jako radio.
Nemam rad ty, co my stale pridelavaj praci. Novackum to omlouvam, dalsi lidi jako vul kontaktuji pres SZ. U starejch mazaku na to silu uz ale nemam. Skoda. _________________ Daniel * Spektrum DX3R DSM2
www.rcmagazine.cz
bylo:Xray T2 009,Mugen Seiki MBX5T, Shark BL, HB Cyclone TC, Savage,TL Muggy,Wheely king,Shark18 bugy,HPI Baja SS,ASSO ST18, TT Ducati, eN route Berg
proste to chce zakazat tlacitko "citovat" a hned bude vsechno kratsi _________________ bylo: fg baja, vendetta st
brzy nebude: jato, shark
je: Summit majitel 3.6.09. 13:01// losi 8ight-t
turnigy 400W, icharger 206b, zdroj 480W
nexcu tu byt za potizistu, ale:
- nekteri tu maji 4 radky podpis + pomlcky nad a pod, cili 6 radku
- nekteri tu maj podpis na 4 radky, ale tak na full screenu u 30" LCD, kdyz se to prohlizi na 19" (nebo ne na full )tak se podpis zalomi i na 6-8radku _________________ bylo: fg baja, vendetta st
brzy nebude: jato, shark
je: Summit majitel 3.6.09. 13:01// losi 8ight-t
turnigy 400W, icharger 206b, zdroj 480W
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.