Zaslal: po 08. únor, 2010 22:47 Předmět: Kyosho Inferno VE 1/8
Ahoj, má už někdo z vás tento stroj, nebo nějaké informace?? _________________ Kyosho INFERNO VE, DX-3.0
Tamiya TB-02 Fabia WRC drift
bylo: Lazer ZX-5KMC, DF-03 Impreza, Losi XXX-4 G+
Zaslal: po 01. březen, 2010 20:32 Předmět: Re: Kyosho Inferno VE 1/8
Tak dnes jsem si koupil novou buggy Inferno VE a jelikož je to moje první auto 1/8 chtěl bych se zeptat zda je normální to, že pod předním i zadním diferencilálem je loužička oleje, ale vždy na stejné straně. Je možné, že buggy byla skladovaná nějak na boku a olej se protlačil někde okolo ložiska??
díky za info. _________________ Kyosho INFERNO VE, DX-3.0
takhle téct by diffy neměly, rozdělej a poutahuj, pokud potečou dál, mají to pěkně odfláknuté, kolem ložisek olej téct nemůže, ty jsou až zvenku krabičky diferenciálu, může téci maximálně přes unašeče /uvnitř diffu musí být O kroužky/ nebo ve spoji mezi ozubeným kolem a krabičkou diffu, je možný že to blbě utáhli, případně zapomněli dát o kroužky do diffu... diffy téct nesmějí ani kdyby buggy ležela na střeše _________________ http://www.rcatrutnov.cz
XRAY T2009, XRAY T3, SP GT PRO 2.0, SP 17,5, Futaba 3PKS
XRAY XB808-E spec 2010, MMMv3, 4S LIPO Hardcase, Futaba 3PKS - vše na prodej http://jhery.rajce.net
Ok díky, dneska to chuchnu a uvidím co mi tam všechno zapomněli dát či utáhnout. _________________ Kyosho INFERNO VE, DX-3.0
tak jsem rozerbral přední dif. a po rozebrání jsem zjistil, že je úplně bez oleje, veškerý olej byl obalu dif. a na podvozku. Zřemě vytekl ve spoji kde je půlený. Těsnění tam je a šrouby jsou taky utáhnuté. takže to vůbec nechápu.
Ví někdo ze zkušenosti jaký olej tam nalít? v návodu je 50000-100000. _________________ Kyosho INFERNO VE, DX-3.0
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.