26

Re: TL-01 na drift

Jenze Tome (Urvanej) taky si uvedom co v tom jezdis tongue ten stridak je zazrak, vytahne te z neskutecnejch problemu u toho driftu. Vzdyt si vem jak jsi se zvednul vysledkove po tom co jsi si ho poridil. Takze to neni jen o TL-01. Jinak ale nerikam proc ne. pokud jsou odklony aspon trochu na stejnejch hodnotach tak by to nemel bejt zas takovej problem.

27

Re: TL-01 na drift

hlavne o co jde jsou ruce :-)

28

Re: TL-01 na drift

jo to netvrdim ze ne,ruce jsou tak 80% podle me, ale ten stridak jim dost pomaha big_smile uhlikac casem v zatacce ztraci vykon, kdyz to stridak porad jede na plnej co to da.

29

Re: TL-01 na drift

řekl bych že to je 90% o rukou ten kdo je šikovnej ukaže drift i s mrdkou a ten kdo je levej tak nezadrifti ani s driftsupercar a střidak ten toho  driftu moc neudela jen ty ruce dokaži využit jeho silu ale jinak co jsem koukal vetšinou liaj s noral motorama ne se střidakama

30

Re: TL-01 na drift

Hele chlape nechci ti brat iluze, ani nevim jak jsi na tom s RC driftem, ale musim nesouhlasit  s tvym tvrzenim ze stridak toho moc v driftu neudela. Kdyz potrebujes vykon, tak ho mas. To se u uhlikacu muze stat,ze proste nejede. Ja porad stojim si na rukou tech 80%, porad taky zalezi na tom v jakym je podvozek stavu, nastaveni atd... Pokud beres vsechny co jezdej drift, tak jo uhlikace porad asi vedou, ale podle me stridaky docela klesly cenove, takze dost dotahujou.

31

Re: TL-01 na drift

Honzo já ti upřímně řeknu, že jsem stál před dilematem, jakej motor, protože mig je na koberec slabej, na asfalt v pohodě. Nárůst výkonu po pořízení stříďáku tam je, o tom žádná, ale lepčí uhlikáč zastane stejnou práci. S TLkem sem musel do střídy, protože nejpomalejší převod kterýho je to schopný je lehce pod osm, a to prostě uhlík neustojí. Kdyby šel převod třeba na 12, nebyl by problém s uhlíkem. TLko potřebuje motor s výkonem v nízkejch otáčkách, a max někde kolem 20 ooo. Takovej uhlíkovej motor neexistuje.
Po výměně motoru jsem se nijak výrazně výkonnostně nezvedl, to teprve s výměnou radia, který mělo exponenciely na řízení, to už je pak jiný kafe.

Jinak stříďák pomůže každýmu podvozku, takže nejen TL01 se polepší, tak nevím proč se tu tim oháníš. Prostě jde o podvozky, a o to, že TLko prostě na začátek stačí i špičce, neřikám, že je poráží, ale dejchá na záda.

32

Re: TL-01 na drift

Hele vnitrni pomer jsem nevzal v uvahu, tak se omlouvam. Jinak ja si sehnat ted do yokoma 14T kotvu tak uvidime jak ti budu dejchat na zada smile a vysilacka, urco taky za to muze. Jinak porad se ohanim TL-01 pac jsme v topicku TL-01 na drift.

33

Re: TL-01 na drift

Ještě ohledně převodů a počtu závitů na stříďáku do TLka: je tu jedinec, co má 9,5 ku, což mě připadá hrozně moc. Já mam 13,5ku a uplně v pohodě to stačí. Jedny převody mam celou zimmní sezonu a jezdim dvoje závody (Čelákovice a Třemošnou)plus sem tam v tělocvičně tréningy a zatim drží (ťuk ťuk). Pastorek mam 23z.

Uffos: Když si u tý kotvy, já slovil nějakej šílenej uhlíkovej motor REEDY world modified, točí to jako kráva, yokomo řvě jak šílený, odhaduju že závity to má pod 10, neřiká ti ten název motoru něco?

No zejtra uvidíme, teda pokaď jedeš driftit do Čelákovic.

34

Re: TL-01 na drift

j mam v TLku 9z střidak převody jsou upnle v poho nic neodchazelo dokud jsem neuzavřel dyferaky a odešli mne polousy a unašeče  unašeče se vymačkaly a poloosu jsem ukroutil jinak ten podvozek s neuzavřenejma diframa to zvladal uplne v poho

35

Re: TL-01 na drift

hele kotva mi nic nerika, uvidime co na to rekne yoko... jo jedu, prece ti to 9. misto nenecham bez boje  big_smile