1

Téma: LRP S10 Blast bx

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli se tahle buggy hodí aspoň pro začátky se závodama. Děkuji za odpovědi.

LRP S10 Blast TC - upraven na rally

2

Re: LRP S10 Blast bx

Zavodit se da s jakymkoliv autem. A az na zavodech poznas, jestli ty mezery v dojezdech jsou zpusobene autem nebo tvyma rukama. Ruce budes postupne zlepsovat, i to nastaveni auta. Ale u nekterych aut prijde konec brzo a je treba vymenit za lepsi. Ale zavodit se da s cimkoliv...

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

3

Ahoj ,špatný výběr to není, v dlouhodobém měřítku mi zkušenosti od lidí říkají, že Caster bude trvanlivější. Dobrá dostupnost dílů apod. Mužeš nakontatovat uživatele DEE, odkaz na Castera máš v PM. Dobrou ruku při výběru

4

Jelass napsal:

Ahoj ,špatný výběr to není, v dlouhodobém měřítku mi zkušenosti od lidí říkají, že Caster bude trvanlivější. Dobrá dostupnost dílů apod. Mužeš nakontatovat uživatele DEE, odkaz na Castera máš v PM. Dobrou ruku při výběru

Já už mám nějakou chvíli doma tu S10 a je dobrá ja jenom chtěl vědět Váš názor. Časem bych chtěl začínat se závodama a tak mě zajmalo jestli je pravda, že se hodí na první závody.To je vše. O koupi nové buggy budu uvažovat až časem.

5

Tak to příště rovnou napiš, ať Ti napíšou rovnou lidi, kteří to měli nebo mají, nebo je u nich v klubu:P

6

Jelass napsal:

Tak to příště rovnou napiš, ať Ti napíšou rovnou lidi, kteří to měli nebo mají, nebo je u nich v klubu:P

Promiň jaksi jsem si to neuvědomil.:):)

7

Na prvni zavody je to tak akorat. Videl jsem na zavodech Blastu hodne v Cechach i na Morave a je to v pohode. Velmi slusne auto za tu cenu. Bohuzel se stridakem se to trapilo. Vim, ze kluci na tomto podvozku se stridakem nejvic resili ale diferaky. Nejdulezitejsi je na ty zavody proste vyrazit a tam uvidis co je asi pro tebe nejlepsi. Ted v zime se jedou off-road indoor pohary v Usti, Odolene Vode, Hrotovicich a v Rychvalde.

Asso B44.1-B44-RC8e|DEX210|TLR22|Serpent S400

8

To auto je dobrý, loni v tělocvičně dokonce v dobrých rukou vyhrálo celej závod. Má jednu drobnou chybičku, je poměrně křehký, takže nebourat!!! Jinak jízdně určitě dobrý, a při řihlédnutí k ceně ( i náhradních dílů) je super. A ty diferáky, se nekazily, ale při ráně praskaly domky. Ale závodit se s ním dá a úspěšně.

HPI Cyber 10 B, Caster Fusion Buggy SK-10 4WD,

9

Kolik to auto jede v základu? Přemýšlím mezi ním s Caster Buggy SK-10.

10

4300, buggy, stejnosměr, wifi

11

Tak Blast za 4 kKč má taky 2,4 GHz.
Spíš mi jde o to jestli Vzít Blasta, který se mi líbí víc, ale prý odchází hruška na diferáku, nebo Castera, u kterého se mi nelíbí dělená baterka a tím nemožnost do něj dát lipolku . (Odhaduji, že motor se dá nějak přemístit na druhou stranu jako u Mini Inferna, ale většinou to chce trochu víc úprav)

12

Jak to myslíš, že do Castera nejde dát lipolka? Já ho mám a mám v něm lipolku.. viz. http://www.rc-car.be/test/catalog/images/R05213.gif .. Nebo tady foto v autě: http://imageshack.us/f/101/20110220131011.jpg/  .. Nebo jsi to myslel jinak? wink

13

Dělené aku má už kopa 1/10 podvozků. Bylo by vtipné kdyby do toho nešla LiPo big_smile.

Caster Fusion EX-1.5Pro (Sanwa MT-4)

14

K těm diferákům v S10, podle dostupných zkušeností je zapotřebí hrušku vypodložkovat (zmenšit vuli v ozubení) a pak už to prý docela drží. Křehké plasty  se sice lámou, ale auto se nekroutí, což se projevuje dobrýma jízdníma vlastnostma. Slabina S10 je mizerná kvalita všech šroubků, které jsou měkké a brzo ohobluješ hlavičky. Takže je rozumné postupně všechny vyměnit. S10 je dobrá v silniční verzi, buggy a Short Course. Ve verzi truggy a monster už ten tvrdej původně silniční podvozek příliš trpí.

Naposledy upravil: Dovi5 (23. 11. 2011 22:55:34)

Přátelé vracím se na můj původní nick Dovi

15

to Sprite: Tak tohle mě dostalo!:lol: Jsem zvyklý z Mini inferna, kde všichni přemisťovali motor aby tam dali 1 podlouhlou lipolku. Jenom mi přijde škoda, že v číně se "dvojbaterka" nevyrábí nebo jsem špatně hledal, ale všechny za 1,5 až 2 kKč,.

Dovi5: Díky za informace.

Vidím to, že týden a půl zajdu do Richvaldu a pokud tam nějaký Blast nebo Caster SK-10 bude tak si je prohlédnu a poptám se na ně... a když tak se zeptám zde na foru.

16

Jak to myslis ze se v Cine nevyrabi. S tema zavodama ti to doporucuju. Podivas se co se jezdi, jak to ve skutecnosti vypada, a kdyz se poptas, tak te urcite nikdo nevyhodi.

Caster Fusion EX-1.5Pro (Sanwa MT-4)

17

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … _pack.html ?

18

cavte nechcem zacinat nove vlakno tak napisem sem. skor otazka pre tych ktory maju toto auto.

po nasadeni krytu auta som si vsimol ze v predu sa kryt opiera o poschodie konstrukcie. dole je potom velka medzera kade ide dnu bordel. chcem vediet ci ste si to este niekto vsimol a jak ste to riesili. 1. bud mozem vyrezat z krytu to co tam zavadza alebo 2. zakrytovat elektroniku motor a prevod.

Lrp Blast 10 Bx, RAY C12