1

Téma: kyosho fazer

Máte to někdo?

2

Re: kyosho fazer

Kontaktuj CharlitoCZ.. ten s ním jezdí.. smile

ICQ  288-177-207 (že tě posílá Zdeněk)
wink

3

jj :-) a až na motor super :-) - proto už mám novej

4

jj :-) a až na motor super :-) - proto už mám novej

Ten puvodni motor je na prd? a co podvozek? Vydrzi neco?

5

podvozek vydží i moje "umění" takže si myslim že super :-)

motor no nevim, buď to bylo tim že jsem ho neuměl seštelovat, nebo je všeobecně trochu nepovedenej..
i když na druhou stranu když byl seštelovanej, tak lítal moc pěkně :-) klidně bych do toho šel, ale k motoru bych pustil někoho, kdo to už ladil..

6

Moj kamos ho ma a uz 3 tyzdne v kuse mi posiela spravy ze mu nejde nastavit motor.Ale on je este zaciatocnik tak to bude asi tym tongue .Inac som videl nejake videa a auto lietalo pekne tongue  big_smile

7

Moj kamos ho ma a uz 3 tyzdne v kuse mi posiela spravy ze mu nejde nastavit motor.Ale on je este zaciatocnik tak to bude asi tym tongue .Inac som videl nejake videa a auto lietalo pekne tongue  big_smile

Ať koupí jinej motor..  wink

8

Nebo vyndat jednu přepážku ve výfuku.

9

Mám takový dotaz ohledně kyosho fazer protože ho vlastním a jsem sťastný majitel tak jsem uvažoval o účelnym tuningu a našel jsem na ofice stránkách dvojstupňovou převodovku http://www.kyosho.de/?page=shop/product … tlang=deu# je to ta první stojí něco kolem 1500 ale nevím jestli ještě něco k tomu potřebuju nebo jestli jenom vymontuju starou a namontuju novou?? a ještě bych se zeptal jestli můj výber je dobrý nebo jestli existuje nějaký lepší účelný tuning za rozumný peníz než je ta převodovka. Pak také na tomto fóru jsem si přečet přízpěvek ohledně fazera o tom že pomáhá vyndat druhou přepážku ve výfuku. tak bych se chtěl zeptat jak to s tim je . Následuje další otázkajakou teplotu by měl mít motor něco kolem 120C ?? A jaký teploměr by jste mi doporučily Myslím že Graupner je dobrý ale nejsem si jist jak je to s cenou a jestli je doopravdy tak dobrý?? Dálejestli je teploměr opravdu tak důležitý ??když mám vyřezané otvory v karoserii a tím se podle mě dostatečně chladí ,ale možná na nastavení a optimální výkon se hodí.?? :oops:

promintě za případné gramatické a jiné chyby roll

10

smajdalf: Jak ti to auto chodí? Prý je origo motor o ničem.

11

2Smajdalf: Napiš Charlimu.. (ICQ 288-177-207) .. že tě posílám.. má na Fazerovi dvoustupeň a jinej motor, a chodí jak hodinky..  8)
Co se teploměru týče, taky ho nemam a jezdim..  big_smile

12

Mates444 : Já jsem zatim nováček a schánim info i když trochu opožděně co se týče motoru tak to zatim nemam co porovnat protože to můj první dospělej model ale podle mě jezdí dobře ale je mi jasný že ty co se kolem spalováků točí déle tak to můžou rozhodně líp posoudit smile

13

chtěl bych se zeptat jaká svíčka je u fazera v originál motoru protože při takovéto  teplotě blbě chytá sice mu to trvá ale chytne. Koukal jsem do tabulky http://www.rcchampions.sk/index.php?opt … ;Itemid=46 a šla by tam z těch studených asi R5,6,7 používám 16% směs tak jakou by jste doporučily? Jo a ještě jsou nějaké rozdíly ve velikostech a závitech u svíček ??

Děkuji smile

14

da se s timhle podvozkem konkurovat na zavodech?

15

Pokud shanite veskere nahradni na fazera tak tady jsou.  http://kyosho.eshop-zdarma.cz  icq 91503418

16

tak jsem si splnil sen a take si ho poridil s kastli imprezy...ted jen dobre zajet a naladit... jake jsou prozatimni zkusenosti prispevatelu nade mnou?

17

.....

jak na potvoru mi to vyjde na novou stranku..tak dobra-zkusenosti,tipy a triky pri zajizdeni a ladeni prispevovatelu predemnou?

18

Ahoj potřebuji někoho, kdo mi nastaví Kyosho fazer ne a ne ho seštelovat jsem z Liberce auto mám tak klidně přijedu do Prahy jezdím pravidelně díky.

19

měl sem fazera v ruce a za ty peníze docela slušný auto ma ho kámoš
a motor furt šlape skvele

20

Ahoj nebyl by někdo tak hodný a nenaskenoval mi část českého návodu na Kyosho FAZER co se týče nastavení motoru od prodejce jsem ho nedostal a teď nemám cestu do Mladé Boleslavi díky moc.

21

Tak jsme se s tím dneska sra... a nakonec jsme rozdělali výfuk přepážku na několika místech provrtali. Dalo nám to pěkně zabrat, než jsme to všechno seštelovali hlavně, když člověk neví na co je který šroub. Ale hlavní je, že už to jezdí!!!!

22

Ahoj chlapy.

Mám doma na opravu Fazera(spalovák). Trápí mě jedna věc a to, když dám úplně plný plyn tak auto táhne velmi doprava. Jinak bez problémů jede rovně. Jen prostě pod plným plynem táhne do strany.  Nevíte co by to mohlo být? Kloub poloosy?  Difeták? Nebo je to vlastnost tohoto auta?

Děkuji za rady.