1

Téma: axial vs tamyia

Čaute. Tak jsem se rozhodl nakoec pořídit expedičáka. Ale mám dilema. Líbí se mi axial scx dingo (je asi nejlevnější ze všech axíku scx a taky se mi líbí), ale k zahození není ani tamyia CC-01. Nechci do toho vrazit víc než je třeba. Jeden z nejlevnějších ding je za 6880. Jenže i tak pro me jako studenta je to celkem dost na to že je bez elektroniky. No ale dám do toho asi elektroniku co mám teď ve svém scéčku a pak se budu dívat co sem dáte ne prodej smile . Jenom nevím jestli když tam dám tu elektroniku bude to jezdit stejně rychle? Tzn kolem 40km/h. Poraďte prosím.

Naposledy upravil: halt (14. 03. 2013 11:57:07)

Aktuální: Maverik strada sc
Bylo nebo je, ale moc nevyužité: monster Hummer humvee, Peugot 206 vrc

2

Re: axial vs tamyia

Já jsem si minulej tejden koupil bazarovýho Dinga a jsem maximálně spokojenej. Asi 2x jetej ale komplet s elektronikou jenom bez baterky a bez přijímače a docela dost tunningu, ale po roce jsem už zjistil, že nemá cenu na autech šetřit a dal jsem za něj víc než by jsi chtěl ty. Zatím jsem ho vzal jenom do lehkýho terénu ale v neděli je v plánu expedice a už se na to moc těším. je to nádherný autíčko, třeba mě se líbí nejvíc že všech axialů.
Co se týče rychlosti, až půjdeš na nějakou expedici tak ti bude jasný, že 40 km/h je zbytečná rychlost, já co jsem byl tak se stejně jede rychlostí chůze a i Dingo co mám jede maximálně rychlostí rychlý chůže, ale expedičát neni na rychlost.
každopádně pokud do něj dáš elektroniku z jinýho auta ta se rychlost bude řídit spurem, kterej budeš mít v dingu

Traxxas Summit, Traxxas Stampede, Losi Micro Brushless SCT, Axial SCX10
Futaba 4PL

3

Re: axial vs tamyia

čau. Mě se taky dingo líbí nejvíc ze všech axíků. Taky vím, že rychlost není důležitá, ale ptám se proto, že se mi zatím nechce kupovat další elektroniku. Mám sc a byl jsem s ním za ty necelé 2 roky s kámošema na 2-3 závodech a na jednom jsem byl 1. a na druhém jsem byl 5. Jenže většina jich je z ruky pokud člověk nemá vlastní auto a na ty procházky ze psem kdy ho beru hlaně kvůli zábavě se mi moc nevyplatí. Proto expedičák a na expedici jednou za čas si vyjedu. Ještě kde jsi ho koupil bazarovýho. Já jsem hledal a nějak nemoh najít.

Aktuální: Maverik strada sc
Bylo nebo je, ale moc nevyužité: monster Hummer humvee, Peugot 206 vrc

4

Re: axial vs tamyia

Jedine Axial, kdyz Tamku, tak High Lift, ale ten je zase s cenou jinde .

E-Savage, TL-01b, SCX10, TRF416WE, Losi XXX-T