26

Re: Začínám s RC rally - lze toto použít?

Poradím ti, kastli kup jako poslední wink Duležitá je mechanická úprava a úprava elektronická. smile
Vizualizaci si nech nakonec, protože skoro v každém tvém příspěvku čtu, že to chce novou kastli smile

Omlouvám se DoublePost smile

Naposledy upravil: MarekRookieRider (03. 04. 2013 16:34:45)

Bylo: ECX Torment BL, FG Marder, Traxxas SLash 4x4, Serpent Cobra 811 eTruggy
Je: Toyota Hilux MEX Chassis 
http://marekrcrider.rajce.idnes.cz/

27

vim ze jsem se zminoval hodne o karosce ale big_smile na rally je v pravidlech ze potrebujes neco co se podoba vzhledem realnymu autu a makete rally auta takze proto jsem to resil smile

28

jinak nechtel by jsi mi nejak poradit ne poslat nejakou stranku ? big_smile kde je treba navod  na zvetseni rejdu atd smile

29

Hele pročetl jsem ještě jedno fórum, které se specializuje na podvozky Tamiya a podvozek ta02 má údájně "reid"dostatečně velký a při pokusu o jeho zvětšení, je nebezpečí, že kola můžou zavadit o vanu podvozku, což je při takovém závodu celkem katastrofa. smile
Takže ještě můžeš na internetu něco pohledat, je toho celkem dost wink

Bylo: ECX Torment BL, FG Marder, Traxxas SLash 4x4, Serpent Cobra 811 eTruggy
Je: Toyota Hilux MEX Chassis 
http://marekrcrider.rajce.idnes.cz/

30

ale ja nemam tamku xD ja mam HbX TA 02 a ono to je rozdil ale jezdi se s ni rally co jsem se tak dival ale dik za radu smile

31

Čau chtěl jsem se zeptat jestli je možné jeydit relly s podvozkem Reely Chassis TC-03    smile

32

čau co říkáte na podvozek značky  Haiboxing-HBX je dobrej nebo ne??:)

33

Čau na ježdění před barákem ti stačí všechno .. , na závody doporučuji Tamiya TA-02 kde dosáhneme super rejdu (Mistr ČR v RC rally jezdí s tímto podvozkem) nebo Xray T3 nebo T2 ( T1 je taky použitelné ale velmi špatně se shánějí náhradní díly .
Reely TC-03 , nejdou sehnat náhradní díly např. diferenciály atd.
HBX neznám ani nedoporučuji .
Na Rc Rally scéně se ještě vyskytují podvozky XV-01 (hodně závodníků si pochvaluje) . Nebo podvozky Yokomo a různé napodobeniny Xray ale není to ono .