26

Re: RC auto na rekreační jízdu

lukidol napsal:

hspracing tvá neustálá propagace a přemlouvání lidí aby si koupili "tvé" Himoto mě přestá bavit. Navíc podáváš zkreslené informace ! Když si můžu koupit lepší auto proč bych si kupoval Himoto. Nikdo tady se neposadí na prdel proto že má Himoto voděodolnou elektroniku a hrozně už mě to nebaví číst a myslím že nejsem jedinej. Už jsem si to tu přečetl tolikrát , že přemýšlím jestli by to nemělo být 11té přikázání. Nevím proč by si nemohl zajezdit ve sněhu bez v.o. elektroniky ! Tvé srovnání se škodovkou je také směšné.  Taky by mě zajímalo kolik si za život koupil bazarových aut ?

Dargen : LRP nedoporučuji , protože jeho kvalita je stejná jako Himoto a stejně tak Maverick. Všechny tři značky jsou ze stejné linky.


Jezdím s truggy  LRP S8TX Team a s tím co tu píšeš nesouhlasím.Drží už dvě sezony a krom běžného opotřebení je naprosto spolehlivá.;) Za mne LRP.

Truggy LRP S8 TX Team ,ALPHA DRAGON .21 3 kanál Off Road Competition,Radio Futaba 3PL, http://rc-offroad-trutnov.cz/

27

Re: RC auto na rekreační jízdu

Nesouhlasit můžeš , ale to nic nemění na tom že je ze stejné fabriky jako Himoto a další , které vlastní HPI.  lol

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

28

Re: RC auto na rekreační jízdu

Zdravim. Jak je na tom s náhradníma dílama (myslim dostupnost na trhu) model HPI BRAMA 10B? Zřejmě se jedná o starší model, nerad bych něco zlomil a pak nemohl sehnat díly. Auto bych měl z druhé ruky. Děkuji za info.

HiMOTO EMXT-1 4x4 1:10 elektro RTR set 2,4GHz
HiMOTO Truggy XR-1 1:10 elektro RTR set 2,4GHz

29

Re: RC auto na rekreační jízdu

Není to úplně nejoblíbenější model a přestal se už prodávat , díly jsou zatím dostupné i na CZ eshopech.  Ale je to auto jedné z nejrozšířenější značek , takže předpokládám že díly budou při nejhorším na objednávku.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -