1

Téma: WLtoys A979 Vortex 1:18 monster truck

V podstate nahodou jsem koupil tento RC model - v zasade se mu asi neda nic vytknou, krom toho, ze zadny cesky prodejce k nemu nema nahradni dily, takze se vse musi objednavat z Ciny, coz znamena min. 3 tydny nez prijdou. Teoreticky by melo byt mozne pouzit dily i od jinych vyrobcu, ovsem udaje, ktere poskytuji e-shopy vetsinou nestaci k tomu, aby clovek nahradu nasel (treba motor 390 jsem proste nenasel).

Nahradni dily jsou z vetsi casti spolecne pro celou radu A949, A959, A969 a A979. Kdyby se nasel nekdo, kdo ma model ze stejne rady a chtel by sdilet nahradni dily tak se ozvete, vzajemna vymena by obcas mohla pomoct ten objednavkovy cas eliminovat.

Dosavadni zkusenosti jsem sepsal na http://www.lowlevel.cz/log/cats/english … 0A979.html

2

Re: WLtoys A979 Vortex 1:18 monster truck

Objevil jsem, ze nektere dily maji s dorucenim 24h na dealextreamu.. tak jsem zvedav. Prave jsme odpravili diferencialy - jak zacalo prasno, zrejme se dam dostava prach a obrusuje to plastova ozubena kola.

3

Re: WLtoys A979 Vortex 1:18 monster truck

Hm, tak to vypada ze jejich "free ship 24h" znamena akorat ze to do 24h odeslou..  tak to je uplne stejne naprd.:(

4

Re: WLtoys A979 Vortex 1:18 monster truck

Jde o to že to není model , ale hračka i přes to že se tento výrobce stále více snaží aby tyto hračky jako model vypadali.
Nakonec vyrobce to má i v názvu.
Z toho vyplívají problémy z kvalitou a nedostupností dílů.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

5

Re: WLtoys A979 Vortex 1:18 monster truck

Zkusenosti nemam, ale podle toho co sem cetl tady i jinde, tak to ma uplne stejne problemy jako cokoli jineho (diferencialy, baterie, tlumice, motory...). Jen je to proste levnejsi - nekde usetrit museli, ze. Nevim kde konci hracka a zacina model, ale tohle proste je opravitelne, rozebratelne a ma to stejne typy dilu jako jine modely. Ano diferaky maji plastove prevody, ale to asi nebude jediny "model" a daji se koupit i upgrady v kovu atd. 
Ja bych to nezatracoval. Mam srovnani s Himoto a to ma uplne stejne problemy jen je oprava drazsi.

Nakonec RC jsou vsechno jen hracky ze. smile