1

Téma: budoucnost spalovaku - co se to deje?

Hojte, hledal jsem podobne tema, ale nenasel jsem ho, ktere by bylo mladsi nez 2 roky.
Kvuli stavbe a dalsim konickum spojene se zahradou a RD jsem nemel vubec cas na sve oblibene RC pekacky.
po dlouhe dobe jsem se vratil k nitro. Elektro dobry na bezstarostne jezdeni, ale je to absolutne o nicem.
cudak je proste zazivnejsi.
Jenze me prekvapilo jak je spalovaku malo. Aut kterych bylo pred casem mraky od ruznych znacek je ted tak pomalu.
Modely pro bezne domaci pojezdeni delaji uz jen HPI a Traxxas. kde je ThunderTiger, LRP, LOSI. Jen par zavodnich specialu ale poradniho monstra, krom HPI, nevidet :'( (Traxxas nepocitam to jsou krehke hracky).

koupil jsem si buletta 3.0 a Savika s motorem 4.1 coz je dle meho nejlepsi HPI motor, ktery snad vydrzi vse, ale kdyz koukam na dalsi dily vsechno je nedostupne. dilu je pomalu. kdyz chci neco koupit musim dost hledat v zahranici a ani tam to neni zadna slava. Vetsinou je vsechno "Out of Stock".
Nitro palivo je najednou nejak nedostupne. v CR jsou uz jen pro me absolutne nezname znacky.
Kde je Graupner, Tornado a dalsi?
To uz dneska vsichni cumi do tech tabletu, mobilu a pocitacu?
tohle forum - prispevky jsou tak stare. temer uzivatelprazdno.
Covek by rek, ze dneska budou modely dostupnejsi. rozsirenejsi, ale vypada to spise naopak.

2

Re: budoucnost spalovaku - co se to deje?

No kvuli stavbě a zahradě, jak píšeš jsi zaspal dobu. Oni už i velký auta nám budou jezdit na baterky.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

3

Re: budoucnost spalovaku - co se to deje?

Asi je to tak, jak píše jmk, mladí asi radši koukaj do mobilu, samej facebook a podobně. Pravejch modelářů co dělaj spalováky, je asi fakt málo. Mě je 45 a mám dva spalováky a dvě elektoauta, ale prohnat spalováka má větší grády.