1

Téma: Monster truck

Chtěl bych nějaký monster, poraďte prosím začátečníkovi. Vím jenom že chci elektru.
Dík za každou radu.

2

Re: Monster truck

Pred pul rokem jsem resil stejnou otazku. Projel jsem predni vyrobce  a internetove casopisy o RC autech. Pote jsem se rozhodoval mezi Kyosho Twin Force a Traxxas Emaxx. Nakonec jsem se rozhodl pro Emaxxe, kde mi vice sedelo zaveseni kol nez tuhe napravy u Kyosho. Emaxx ma take vyhodu v tom, ze na nej existuje obrovske mnozstvi tuningovych dilu od ruznych vyrobcu. Upozornuji, ze standartne dodavana vysilacka u Emaxxe je pouze pro rekreacni jezdeni a pro zavody by to chtelo neco lepsiho.

3

Re: Monster truck

Prozrad mi prosim kdo to prodava, kde se o tom neco dozvim. Dik.

4

Re: Monster truck

Prozrad mi prosim kdo to prodava, kde se o tom neco dozvim. Dik.

pri trose snahy se na netu toho da najit celkem dost .... ale pro zacatek zkus treba:

zakladni informace na http://www.vinklarek.cz/Traxxas.htm
stranky vyrobce na http://www.traxxas.com/
pripadne primo e-maxx na http://www.traxxas.com/products/electric/emaxx/trx_emaxx_views.htm

u nas vyhradnim dovozcem rcm-Pelikan, ale vydel jsem ho i v Praze v Hobbyteamu

5

Re: Monster truck

Emaxxe jsem si privezl z New Yorku, ale pokud tam nehodlas vyrazit tak se da koupit na www.towerhobbies.com. Jak se dela takovej obchod pres towerhobbies nekde na netu je. Myslim, ze ho publikoval prispevatel s aliasem "Byps". Nic na tom neni, zaplatis kreditkou za model + poplatek za postu a mozna ti narazej clo.

6

Re: Monster truck

Taky se priklanim k e-maxxovi. Jednak je to dobre udelany, druhak za pekny penize. Nahradni dily sezenes pomerne dobre a tuningu je na to asi nejvic ze vsech modelu a hlavne za opet pekny penize.
Kdyz nekdo touzi napriklad vylozene po Savage, pak se da koupit i konverzni kit na elektro pohon, ale vyde to asi tak 4x draz nez kdyz koupis emaxxe takovyhle auta.