Na televizi skoro nečumim a pivko taky nějak extra nechlemtám Ale když si na jednu stranu dám...
- závod osmnáctin 150 km daleko, kam se nedostanu jinak jak autem, spojený se závodem desetin na ne uplně kvalitní dráze v tělocvičně, kde je kosa a tma
a....
- možnost jít si zajezdit s offroad osmnáctinou před barák na dráhu a pak třeba prohnat letadlo, vrtulník, loď...
tak prostě volím radši tu druhou možnost... Samozřejmě to co jsem uvedl v první možnosti je dost tragický případ, tak to většinou není, ale shrnul jsem tam víceméně všechny věci, který mi na závodech osmnáctin vadí a který se vyskytujou...
Ideální případ je...
- závod v místě, které je rozumně dostupné i veřejnou dopravou (ta osmnáctina jde vpohodě zabalit a dojet někam i sockou)
- pokud možno jen micro kategorie, né hafo desetin a mezi ně vložené jako doplněk osmnáctiny
- kvalitní dráha, bez vln jak na offroada, spousty volných chlupů, a s dobrým vytyčením dráhy
-pěkná velká tělocvična, kde je teplo a světlo
...přání z pohledu závodníka, je mi jasný, že z pohledu organizátora není vůbec jednoduchý tohle všechno splnit