26

Re: Regulator na Xray M18

Tím, že se v elektrice vyznám , jsem chtěl říci jen jediné : regulátor jsem nepoškodil nějakou banální chybou a zamítnutí reklamace z důvodu přetížení beru jako nesmysl.[/quote]

Rád se poučím, ale jestli GM RACING servis napíše že je přetížen tak tomu věřím !!!! Servis nedělám Já ani nikdo jiný v ČR, ale pouze přímo výrobce a prodejce firma GM RACING.

nechme toho, každý má to své. Ale je zajímavé že většinou Profíci a zkušenější nemají ani s NOSRAM, LRP, GM RACING atd. ale začátečníci (což často chápu) a ty co si myslý že znají vše.

Ještě JEDNOU se ptám, pokud má někdo problém s GM RACING nebo NOSRAM tak ať se na mě obrátí. Už sem to sem jednou psal, ale od té doby nepřišel jediný mejl nebo oprava na prodejnu. big_smile  wink

27

Re: Regulator na Xray M18

Chlapi nechajte toho :!:  :!:  :!:  Má to daleko od pôvodného dotazu.

28

Re: Regulator na Xray M18

No páni, tak ste ma úplne zmiatli. Tiež som uvažoval do M18 použiť regulátor GM SX3R, ale teraz neviem.
Tak som sa poobzeral aj čo ponúkajú iný výrobcovia pre tieto modely a našiel som zopár zaujímavých kúskov v približne rovnakej cenovej kategórii.

Nosram Force Mini Reverse digital
Nosram Hawk Power Reverse
LRP Quantum Micro Reverse A.I. digital
LRP Quantum Competition 2 Micro Reverse digital
Robitronic Micro Speed RS140

Vie mi niekto povedať, ktorý by bol najvhodnejší v spojení s motorom rady 300? Niektorý z týchto uvedených alebo niečo úplne iné??? :?: