Re: TRAXXAS Summit VXL
zastaví to úplně, jako když dupnu na bzdu, dám plnej plyn a nejede, vrátím na neutrál a znovu normálka rozjedu

http://jackie49.rajce.idnes.cz/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
zastaví to úplně, jako když dupnu na bzdu, dám plnej plyn a nejede, vrátím na neutrál a znovu normálka rozjedu
tak se zeptej prodejce aby toto delalo nove auto, nebo zkus jestli mas dobre nastaveny regl ,jestli mas nastavene lipo a jezdis nimh a naopak nebo sparovat ho znovu s vysilackou tak na dalku se tezko radi, pokud to nepomuze tak asi kontaktovat prodejce
Naposledy upravil: jencek7 (09. 09. 2011 18:00:51)
jezdím od začátku lipo, nastavený to mám dobře, u reva to maká bez problému, asi zkusím přehodit ten regl, abych se ujistil, že to dělá on a v pondělí tam zavolám
Tak jsem o tom regulátoru zjistil, co se dalo a zjistil jsem, že můj problém je skoro zanedbatelnej proti jinejm. I přesto tam zavolám, ale celý auto se mi tam posílat a tři týdny čekat nechce. A jinak to určitě nejde, takže asi budu pokračovat v jízdě. A pokud se to nějak nezhorší tak to bude dobrý. Jezdí to nádherně, když si vzpomenu na MLST, kterýho jsem víc opravoval než jezdil tak Summit je špica.
co takhle nějaký prachovky na kříže kardanů, kulový čepy v kamenech atd. existuje něco takovýho?
namazat se to nedá, protože se na to chytá prach a jezdit na sucho taky neni moc dobrý
zajímalo by mě, jak to kdo řešíte
díky za každej názor a radu
nikde, nikdo, tak jsem tady vyčetl, že jsou prachovky zbytečný, protože stejně dlouho nevydržej a že je lepší to všechno namazat suchým mazivem. Tak se ptám, jak může něco, co je suchý mazat? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Jestli sem ještě teda někdo chodí. Zdá se mi, že tenhle koníček nějak upadá. Možná se pletu a jsou všichni někde na jiném fóru.
Jak je možný, že teflonová pánvička je na omak mastná, ale přitom suchá?
Na modely používám GT85, které po uschnutí zanechává teflonový film. "Impregnuju" tím úplně celé auto a nějaké lepení se nekoná (pokud to tedy není čerstvě nastříkané). V době kdy jsem motorkařil, jsem na řetěz používal suché mazivo od MucOff (http://www.muc-off.com/shop/product.php?id=9). Přemýšlím že ho zkusím i na svou buggy. Jinak když na fóru pohledáš, určitě najdeš informace i o jiných a pravděpodobně ještě lepších (a taky výrazně dražších) produktech .
tak v tom případě je možná ještě lepší WD 40. Doposud jsem jí používal u auta, ale připadá mi, že je to spíš na uvolňování zarezlejch šroubů, než na mazání. I když tam píšou, že maže odpuzuje vodu a chrání proti korozi.
Na fóru jsem narazil taky na Loctite 8192 - 400ml Suché mazivo s PTFE Takže další zkušenosti ze světa RC ohledně mazání Monster tracků bych přivítal.
WD40 NE! To není mazivo. WD40 vyschne a jako bys tam nic nedal. GT85 je v podstatě to samé jen s přísadou PTFE. Ten Loctite je určitě špička, ale má i špičkovou cenu a tudíž bych s ním nestříkal celé auto .
Naposledy upravil: DEE (17. 09. 2011 09:25:00)
tak servo moc dlouho nevydrželo. Co tam dát místo toho plastiku, má někdo s tím zkušenost. Díky za každej tip.
Taky mně na summitovi zlobí servo a tak sem trošku hledal a našel sem několikrát doporučené Hitec HS-85MG. Ještě sem jej ale neobjednaval, jelikož je summit na reklamaci s regulátorem a taky po rozebrání serva a pootočení ozubeného kola kterému chyběly 3 zoubky zase pracovalo v pořádku. Ale až odejde půjdu do výše zmíněného hitecu.
myslíš HiTec HS 5085 MG ? jo na to jsem taky koukal a bude bezpochyby dobrý, akorát ta cena mě trochu odrazuje.
Stojí víc, jak originálka. Zatím jsem tam namastil z mojeho losíka HiTec HS 225 MG. Zatím to maká a později až něco našetřím máznu tu 5085.
ještě se dělá 82MG které je levnější a je taky kov, ale nvm jaký je rozdíl... Každopádně si myslím, že ty peníze za 85MG stojí dát.
Ahoj všichni!
Už jsem si malýho Summita ošahal a tak jsem ho nastavil na 100% výkonu,ale teď se mi stává toto :
http://yoshimoto.rajce.idnes.cz/Summit_ … 111084.jpg
Máte s tím někdo také zkušenost popřípadě radu,jak tomu zamezit?Na 50% už ho nedám
Jezdím turnigy 2200 2s.Díky za reakce!
tak to čumím, jak umím, já mojeho summíka honím od začátku na 100% ve středním terénu samozřejmě s lipolkama 50 min. v kuse 3X denně a musím zaklepat až na servo který přestalo fungovat mu nemůžu vytknout nic. Maximální spokojenost.
Vzal jsi novýho nebo z druhý ruky?
Koupil jsem ho novýho.Měl jsem ještě 2x problémy s regulátorem,ale ty ochotně v rámci reklamace vyřešil prodejce.
Takhle pěkně mi to vyskočí jak na pevném podkladu tak i písčité cestě..........
tak asi reklamace, to neni normálka
Ono se mi to stalo zatím jen 3x a to když mu dám plnej plyn hezky zprudka
a ne plynule. Zájímá mě,jestli to "umí" ještě někdo nebo mám jen smůlu.
pokud to budes resit na reklamacku to neposilej budes to tam mit mozna mesic nebo dva a stejne s tim nic nevyresi pokud nejdaji jiny kardan, radis kup novy bude stat mozna do 200kc, pokud ti nebude vadit cas ktery bude auto pryc tak to muzes zkusit u prodejce reklamovat ale myslim si ze neuspejes
Podle mně to je zbytečné zkoušet, mechanické poškození se takřka vyreklamovat nedá.
Jak si to tu tak pročítám, tak summit vxl je samej problém, nebo mě někdo vyvede z omylu? Régl, kardan, servo... Zlaté vxl revo
Já teda nevím, ale znám pár kluků z okolí co mají e-reva vxl a trápí se pořád s něčím a tady na fóru je taky plno problémových... Jenže to není v té 100 strankove diskusi o revu vidět tolik co tady. Regl a kardan bych řekl že není problém summita a servo bych řekl bude problém toho, že třeba u mně jezdím v dost velkém terénu a plastové servo to tam utáhnout nemohlo to mi bylo předem jasný....
naprostý souhlas s vampixem, kdybych jezdil s revem to co se summitem určitě by to nevydržel. Podle mě je to nejlepší Monster Truck v této velikosti na trhu. A že už jsem jich pár měl a ještě mám. Tak, jak si pojezdím se Summitem jsem si ještě s žádným autem nezajezdil. Vydrží toho opravdu hodně a to že sem tam něco odejde je podle mě normální a je to tím, že tam výrobce nedá ty nejkvalitnější díly a očekává od nás, že si to budeme za nekřesťanský peníze vylepšovat. A tak to asi má být.
To šroubování k tomu patří. A koho to nebaví tak ať si koupí vláček.
trochu OT - možná by si se divil, ale u "vláčku" je to o šroubování a modelaření kruciš víc než u aut
http://fik33.rajce.idnes.cz/TT_kolejist … 062026.JPG
a já myslel, že na kolejích se jen tak něco nerozbije