Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Čekal jsem jestli se najde jiný trouba, ale nenašel, tak se zeptám já. Co je tohle za téma a co se tu má např. řešit. Význam všech slov znám, ale ve spojení dohromady mi to nějak nedává smysl. Tak mi to vysvětli. Určitě na to čekaj i ostatní.
Nooo podle mne je to Tlachárna v náčelníkově podání, já za sebe bych tohle vlákno nejraději zrušil, právě proto, že už tu jedna tlachárna je, nemámliž pravdu, náčelníku?
Kluci nechcete někdo ty díly na FG co jsou teď na MB před chvílí jsem s ním mluvil a navrhl mi cenu 800 za vše co tam má
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/1% … RD/597152/
Ahoj. Tak romantici celý týden vidím, že se sem přihlašujete, ale nic neřešíte, nepíšete (kromě Lukáše). Měl bych jeden technický problém, se kterým si už lámu hlavu dobře dva týdny. Určitě mezi námi jsou nadaný romantici, který by mi mohli pomoc problém vyřešit a tak zároveň mi pomoc ke klidnému spánku. Každý večer nad tím přemýšlím a několik nocí už jsem klidně nespal. Není to jednoduché, ale až se to vyřeší tak to bude mazec. Možná nám to změní životy. Můj tedy určitě. Jelikož se mi to špatně popisuje, tak jsem udělal foto, které najdete v mé složce na rajčeti-album-technický problém-foto č. 2. Zkoušel jsem to rozlousknout hlavou, ale nešlo mi to. Nejsem blbej, jsem ženatej a mám zkušenosti, ale ty bohužel i někde končí. Víc psát nebudu, podívejte se sami a poraďte. Děkuji všem a doufám, že nikdo z vás nedopadne stejně jako já a nebude několik dní spát.
je to uplne jasný!!!!! SLIVOVICE
luki ty mas něco proti hpi
Ondro podívej se na čas , kdy to Lukáš psal. Bylo už téměř 21.30 hod. To mu to ještě tolik nepřemýšlelo. Je zvyklý dělat do ranních hodin. Myslím, že tak okolo 02.45 hod by napsal, že HPI je prostě skvělá a to je.
Ondro všiml jsem si , že taky používáš smajlíky, ale musíš mezi smajlíkem a textem udělat mezeru, aby se zobrazil.
Naposledy upravil: jantar60 (17. 10. 2014 08:11:40)
Budu se opakovat. Tak za prvé nevím co to znamená a za druhé mě to uráží.
Tady video pro inspiraci. V žádném případě neodcházejte před koncem. Sám bych se rád podíval ještě jednou, ale mám besedu o dobytku. http://www.youtube.com/watch?v=BhfFjciIAYA
luki k tomu tvemu nakresu neni od zvlastni skoly hanka rikala ze to vypada jak zauzleni střev .a ta horni zatačka jak prdel . a jantare koukal sem na to video mazec ale nevim ktery řidil lukas:
Naposledy upravil: mexiko49 (17. 10. 2014 20:28:31)
Lukidol-vše nejlepší k svátku
Tak oboum všechno nejlepcejsi
Tak jsem teď přijel z pískovny a super , někdy by jsme se tam mohli sejít místo na trati , je to zas něco jinýho a místa je tam dost. Vyblbli by se tam i crawlery. Hodim sem videa , hned jak se nahrajou na youtube. Na té trati se ten Marder tak neprojeví , ale na tom volném prostoru je to mazec ! Blackout jezdil parádně , drifty , skoky , ale už nejede . asi se ucpal karbec , nejde do motoru benzín.
Taky Přeji Vše Nejlepší
To už bylo slyšet jak cinkala na tom videu
taky dekuji.tak řizení uz maka,katka zničila dva disky,dneska to slo.uz aby byla sobota
no prave se ji protočil