1

Téma: Strada XB EVO Brushless

Zdravím, rád bych si pořídíl své první RC auto. Po dlouhém vybírání u mě padla volba na Strada XB EVO Brushless (http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod … z-rc-soupr)

Chci se zeptat vás, zkušenějších, zde na fóru, jestli existuje nějaký důvod, proč bych se tomuto modelu měl raději vyhnount. Kupuju si ho převážně na hobby ježdění ale rád bych se občas zúžastnil nějakého závodu. Jsem z Pardubic.

Díky za reakce.

Naposledy upravil: buben19 (30. 04. 2014 14:56:03)

2

Re: Strada XB EVO Brushless

Na ježdění kolem baráku ano , ale na závody asi né , je to prostě Himoto.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

3

Re: Strada XB EVO Brushless

Misto tohoto modely bych si radeji vzal HIMOTO BUGGY ZMOTO Z3 BRUSHLESS. Je to totiz poskladane uplne ze stejnych dilu ale Himoto ma mnohem lepsi elektroniku, vodeodolnou a v zakladu uz ma i lipolku s nabijeckou. navic stoji jen 5490Kc

Turnigy Desert Buggy Brushless 2WD 1:10
Himoto Monster EMXT 1 4x4 RTR 1:10 (verze 2014)

4

Re: Strada XB EVO Brushless

Hmm, toto Himoto mi nějak uniklo. Díky za tip. Chápu to správně že v této cenové kategorii jsou auta nevhodná na závodění především kvůli plastovým dílům? Ne že bych měl nějaké závodní ambice, spíš si chci občas zajezdit s partou podobných bláznů smile

5

Re: Strada XB EVO Brushless

Ne kvůli plastovým dílům, ale mizerné kvalitě těchto plastů. Jinak plast je určitě lepší než kov. Kov se všeobecně doporučuje jen na určité díly jako třeba náboje kol.

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

6

Re: Strada XB EVO Brushless

TO BUBEN19:
lukidol tim chtel rict ze ten Maverick, Himoto a dalsi znacky v podobne cenove relaci nejsou vhodne pro regulerni zavody na nejake profi urovni..Na to jsou urceny jine modely, lepsi kvality ktere jsou ovsem v naprosto jine cenove kategorii  (10.000kc a vice)
Ovsem pokud si s partou lidi udelate nejakou drahu, koupite modely Himoto a budete mezi sebou "zavodit" pro radost tak bych se tomu vubec nebranil. Takovych lidi co ma auta prevazne jen pro hobby jezdeni je spousta takze je to spise jenom o tom se domluvit a nekde si spolecne zajezdit..

Naposledy upravil: hspracing (01. 05. 2014 18:39:51)

Turnigy Desert Buggy Brushless 2WD 1:10
Himoto Monster EMXT 1 4x4 RTR 1:10 (verze 2014)

7

Re: Strada XB EVO Brushless

Na to jsou urceny jine modely, lepsi kvality ktere jsou ovsem v naprosto jine cenove kategorii  (10.000kc a vice)///co to meleš? vůnec nemusíš mít tuhle cenu. U nás závodí i s mnohem menší cenou aut než 10.000Kč.

BUBEN19: Pokud to se závodama myslíš vážně, kup raděj něco jetého a himoto si na závodění neber. Rychlost ostatních tě vyhecuje k větší rychlosti a tam to himoto nemusí na dráze přežít.

Tamiya TT01-e->Buggy Tamiya DF-02->MT Himoto EMXT-1 ->nejhorší co jsem kdy měl:( -> SC LOSI STRIKE->SC Durango DESC210->SC TLR22SCT
Sanwya 2,4GHz // iPhone 4S // Audi A4 B6 Quattro :-)